ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δώστε 2,5 εκ και πάρτε τον

Δώστε 2,5 εκ και πάρτε τον

O Χοσέ Χολέμπας πιέζει τον Ολυμπιακό για να πάει στη Μπεσίκτας, το τουρκικό κλαμπ κάνει ... παιχνίδι με τον παίκτη , αλλά στον Πειραιά είναι κατηγορηματικοί "δώστε 2,5 εκατομμύρια ευρώ και πάρτε τον. Αλλιώς ξεχάστε τον".

Ο τουρκικός σύλλογος λοιπόν τα έχει βρει σε όλα με τον διεθνή παίκτη, έχει βγάλει και εισιτήρια για να πάει ο ελληνογερμανός την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη , να τον παρουσιάσει και επίσημα, αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, τον Ολυμπιακό.

Προσπαθεί να βάλει μπροστά τον παίκτη, να απαιτήσει την ελευθερία του αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ και με αυτό τον τρόπο κάνει έμμεσο εκβιασμό.

Ο παίκτης από την πλευρά του επικοινωνεί συνεχώς με τον Ολυμπιακό από την Αυστρία και ζητάει να τον δώσουν άμεσα, αλλά στον Πειραιά δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς. Γνωρίζουν ότι ο διεθνής μπακ το έχει πάρει απόφαση, να μετακομίσει στην Τουρκία, δεν είναι όμως διατεθειμένοι να ...χορέψουν στο σκοπό του.

Είναι μάλιστα αποφασισμένοι να του κόψουν τη μπάλα, αν συνεχίσει αυτή την τακτική και λένε ξεκάθαρα "η μεταγραφή θα γίνει με 2,5 εκατομμύρια ευρώ".

Είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλο, ο Χολέμπας δεν θα παίξει στον Ολυμπιακό και ο αντικαταστάτης του είναι Γκαετάν Μπονγκ. Ο πρωταθλητής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις τόσο με τον παίκτη, όσο και με τη Βαλενσιέν και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του εντός της ημέρας.

Όσον αφορά τον αμυντικό μέσο, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και απομένουν οι διαπραγματεύσεις με τη Μπαστιά για να κλείσει κι αυτή η μεταγραφή.

Αρχικά ζητούσε 2 εκατομμύρια ευρώ, έριξε όμως τις απαιτήσεις της και ενδέχεται ο διεθνής αφρικανός να έρθει στην Ελλάδα με λιγότερα από 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Για καλό και για κακό, υπάρχουν πάντως κι άλλοι υποψήφιοι σε περίπτωση που ο γαλλικός σύλλογος δεν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ