ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολο για φέτος του Μανωλά

Δύσκολο για φέτος του Μανωλά
Μανωλάς INTIME SPORTS

Λίγες είναι οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή του Μανωλά σε ομάδα του εξωτερικού το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε γιατί.

Δύσκολη θεωρείται η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά το ερχόμενο καλοκαίρι σε ευρωπαϊκή ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες επανήλθε το όνομα του νεαρού άσου του Ολυμπιακού με αφορμή την δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Μαρσέιγ Ζοσέ Ανιγκό, ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον του γαλλικού συλλόγου για τον Κώστα Μανωλά. Ενδιαφέρον υπάρχει και από την πλευρά της Σάλκε καθώς θεωρείται από τους βασικούς υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, σε περίπτωση που ο δεύτερος πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Είναι πιθανό να γίνει πρόταση στον Ολυμπιακό ωστόσο, αν δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση περιμένει τον Μανωλά καλύτερο τη νέα σεζόν ενώ η συνεργασία του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο κρίνεται πετυχημένη και μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνει καμία εντυπωσιακή πρόταση. Διαφορετικά τα πράγματα αλλάζουν. Όσον αφορά την Μαρσέιγ, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κινηθεί και για την απόκτηση του Αμπντούν, αφού τα δημοσιεύματα στη Γαλλία είναι επαναλαμβανόμενα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ