ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Δύο μέτρα και δύο σταθμά
INTIME SPORTS

Εκνευρισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό με αφορμή την απαγόρευση μετακίνησης των "ερυθρόλευκων" οπαδών στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, με αφορμή την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών τους στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (27/11 19:30).

Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ζητήσει εισιτήρια για τον αγώνα θεωρώντας ότι μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η στάση τους απέναντι στο αίτημα τους να μην βρεθούν οπαδοί των "ερυθρόλευκων" στον κυριακάτικο αγώνα είναι προκλητική. Το γεγονός πως δεν θα υπάρξει εξέδρα για τους φιλοξενούμενους μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Η απόσταση δεν είναι απαγορευτική ώστε να μετακινηθούν στο γήπεδο της Τρίπολης μεμονωμένα οπαδοί και η πιθανότητα να ανακατευτούν οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Σ' αυτή την περίπτωση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι μπορεί να δημιουργηθεί.

Ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής, γνωρίζοντας ότι είναι αρμόδιος, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος ρίχνει το μπαλάκι στην αστυνομία επικαλούμενος την έκθεση της και αρνείται να απαντήσει στο αίτημα του Ολυμπιακού. Περίεργη στον Ολυμπιακό θεωρούν και την στάση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν ότι επικρατούν δύο μέτρα και δύο σταθμά και φέρνουν ως παράδειγμα την μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη και των οπαδών του Άρη στα Ιωάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη στην Μασσαλία επί της Μαρσέιγ και η επιθυμία των "ερυθρόλευκων" οπαδών να δουν σε εκτός έδρας αγώνα τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορούν να περιφράξουν καλύτερα τους οπαδούς τους που θα πάνε στην Τρίπολη παρά απ' το να πάνε μεμονωμένα.

Σε κάθε περίπτωση αν δημιουργηθούν επεισόδια ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί είτε στείλει οπαδούς με δική του ευθύνη είτε πάνε μεμονωμένα. Στην δεύτερη περίπτωση θα έχει ελαφρυντικά και θα τιμωρηθεί με σαφώς μικρότερη ποινή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ