ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο αρνήσεις και μια κατάφαση

Δύο αρνήσεις και μια κατάφαση
Μπονγκ Εντιγκά INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός διέψευσε ισπανικά και αγγλικά δημοσιεύματα για Κρκιτς, Φρίμπονγκ, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Εντινγκά από τη Μονακό

Δυο αρνήσεις και μια κατάφαση έχει το σημερινό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού διαψεύστηκε το ενδιαφέρον για τον Μπόγιαν Κρκιτς και τον Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ενώ η μεταγραφή του Εντινγκά βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας-εφημερίδας "Ας", ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν και εξέταζε την περίπτωση του 24χρονου (28/8/1990) Ισπανού εξτρέμ, Μπόγιαν Κρκιτς (1.70 ύψος), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στα άκρα, όσο και στην επίθεση. Το κείμενο μάλιστα τόνιζε πως ο παίκτης αποτελεί επιλογή και επιθυμία του κόουτς Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι δεν υπάρχει θέμα Κρκιτς.

Σύμφωνα εξάλλου με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε συμφωνία με τον 22χρονο αμυντικό μέσο, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Άρσεναλ και είχε μείνει ελεύθερος από την Μπάρνσλευ. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσης ότι δεν υπάρχει θέμα Φρίμπονγκ.

Επιβεβαιώθηκε όμως η προαναγγελία του Γιάννη Βρέντζου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά του Εντινγκά. Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες, υπάρχει συμφωνία για τον Κονγκολέζο διεθνή μέσο και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του από τους Μονεγάσκους. Η απόκτηση του βρίσκεται στην τελική ευθεία και εντός των επομένων ημερών αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι Πειραιώτες ευελπιστούν ότι ως την επόμενη εβδομάδα θα κλείσουν τις τρύπες στο ρόστερ τους, αν και οι μεταγραφές δύσκολα θα ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούλιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ