ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο φιλικά στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Δύο φιλικά στην Αυστρία ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ, οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν δύο παιχνίδια στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Λάνγκενφελντ (21/6-1/7). Έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες των φιλικών (26/6 και 30/6), αλλά όχι οι αντίπαλοι.

Σε 20 μέρες ξεκινάει προετοιμασία ο Ολυμπιακός, καθώς στις 20 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η “πρώτη” στο Ρέντη. Οι “ερυθρόλευκοι” θα “πετάξουν” μία μέρα αργότερα για το Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, όπου θα παραμείνουν μέχρι και την 1η Ιουλίου.

Σε αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες θα δώσουν δύο φιλικά, ένα στις 26 Ιουνίου και άλλο ένα στις 30 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι. Ο Σίλβα πάντως έχει ζητήσει τις συγκεκριμένες μέρες να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του δύο ματς.

Για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, μία πιθανότητα είναι να βρεθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Βέλγιο. Ήδη η Λόκερεν έχει ανακοινώσει ότι στις 15 Ιουλίου θα φιλοξενήσει σε φιλικό τον Ολυμπιακό. Από την ΠΑΕ ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις επόμενες 10-15 μέρες.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ