ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διστακτικός σε πρώτη φάση ο Πουλίδο για Κολοράντο!

Διστακτικός σε πρώτη φάση ο Πουλίδο για Κολοράντο!
INTIME SPORTS

Οι Αμερικάνοι έχουν έρθει ήδη στη χώρα μας, φέρονται να έχουν συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό και πλέον το θέμα είναι να δεχτεί ο Πουλίδο να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Οι εξελίξεις τρέχουν με ξέφρενο ρυθμό στην υπόθεση Πουλίδο, με τον Μεξικανό πάντως να μην δείχνει σε πρώτη φάση και τόσο ενθουσιασμένος στην ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Από εκεί που είχαν κοπάσει τα δημοσιεύματα για τον Μεξικανό και το MLS, οι "ερυθρόλευκοι" διέρρευσαν το απόγευμα της Τετάρτης (6/1) ότι οι Colorado Rapids ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του.

Λίγο αργότερα, διάφορα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ έκαναν λόγο για ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του αμερικανικού κλαμπ, Πολ Μπράβο, την Πέμπτη (7/1) για να ολοκληρώσει το deal με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι οι Rapids ήταν η μοναδική ομάδα από το MLS που εξέταζε την περίπτωση του Πουλίδο και όχι οι New York Red Bulls, Orlando City και Los Angeles Galaxy.

Τι λένε οι νεότερες πληροφορίες; Άνθρωπος των Colorado Rapids δεν έρχεται την Πέμπτη (7/1) στην Ελλάδα, γιατί πολύ απλά είναι ήδη στην χώρα μας! Από την Τετάρτη (6/1) ο εκπρόσωπος του αμερικανικού κλαμπ βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις. Προφανώς μιλάμε για τον τεχνικό διευθυντή Πολ Μπράβο, για τον οποίο έγραφαν οι Αμερικανοί ότι "έρχεται…".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τις ΗΠΑ, οι Colorado Rapids τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό. Να πάρουν δηλαδή τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς κοντά στα 4εκ. ευρώ.

Το παιχνίδι παίζεται ουσιαστικά στο γήπεδο του Πουλίδο, ο οποίος εμφανίζεται σε πρώτη φάση διστακτικός να πάει στο MLS. Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Αν του εγγυηθούν οι Colorado Rapids ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής, τότε δεν έχει και πολλές επιλογές από τη στιγμή που το όνειρο του επαναπατρισμού για λογαριασμό της Τσίβας έχει σβήσει οριστικά.

Όπως και να ‘χει, είναι ένα θέμα που έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ο Πολ Μπράβο των Colorado πάντως ήρθε στην Ελλάδα για να γυρίσει με τον Πουλίδο πίσω στις ΗΠΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ