ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό fair play στο "Καραϊσκάκης"

Διπλό fair play στο "Καραϊσκάκης"
Ολυμπιακός Άρης φάση αποβολής INTIME SPORTS

Ανδρέας Ηρακλής και Τζόελ Κάμπελ έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο για δυο φάσεις που έγιναν πάνω στο παιχνίδι.

O ποδοσφαιριστής του Άρη, Ηρακλής, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης έκανε ένα σκληρό και επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Γιάννη Μανιάτη, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ηρακλής, μάλιστα, δέχθηκε δικαιολογημένα κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη κατάλαβε το λάθος του και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης περίμενε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού τον Γιάννη Μανιάτη.

Ζήτησε συγνώμη από τον μεσοαμυντικό των ερυθρολεύκων, τονίζοντας του πως δεν τον ήθελε, εξηγώντας του πως γλίστρησε στην προσπάθεια του να μαρκάρει, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει άθελα του.

Ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος αρχικά είχε εκνευρισθεί, όντας ήρεμος στη συνέχεια, δέχτηκε την συγνώμη του Ηρακλή λέγοντας του πως δεν τρέχει τίποτα.

Εντύπωση προκάλεσε κατά την διάρκεια τη αναμέτρησης το fair-play του Τζόελ Κάμπελ. Σε μία φάση, ο διαιτητής Δελφάκης έδωσε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, όταν ο Βαλντές συγκρούστηκε με ποδοσφαιριστή του Άρη.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ πήγε στον ρέφερι και του εξήγησε πως ο συμπαίκτης του έκανε επιθετικό φάουλ, ο διαιτητής του έδωσε το χέρι και τον ευχαρίστησε για την κίνηση του και του είπε "σε ευχαριστώ, δικό μου λάθος".

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη έδωσαν συγχαρητήρια στον παίκτη των ερυθρολεύκων για το ήθος του. Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την φιλοξενία, κάτι που τόνισαν οι άνθρωποι του Άρη στους υπεύθυνους του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ