ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλή υποψηφιότητα Γκαρντ στη Γαλλία

Aston Villa manager Remi Garde gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at the Villa Park, Birmingham, England, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa manager Remi Garde gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at the Villa Park, Birmingham, England, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σύμφωνα με την "Equipe" ο Ρεμί Γκαρντ είναι εκ των υποψηφίων για την θέση του προπονητή των ελπίδων της Γαλλίας ή ακόμη και αυτή του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών κλιμακίων.

Τη στιγμή που στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ο Ρεμί Γκαρντ φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν, η "Equipe" δίνει μια διαφορετική διάσταση αναφορικά με το μέλλον του 51χρονου προπονητή.

Οι Γάλλοι λοιπόν υποστηρίζουν πως ο συμπατριώτης τους τεχνικός είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την θέση του προπονητή των ελπίδων της Γαλλίας ή ακόμη και αυτή του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών κλιμακίων!

Είτε στην "Equipe" έχουν χάσει... επεισόδια σχετικά με τον επόμενο εργοδότη του Γκαρντ, είτε υπάρχει κάποια εξέλιξη στις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό που ακόμη δεν έχει γνωστή στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα πάντως με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία, η επιτροπή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας θα συσκεφθεί σήμερα (Πέμπτη, 27/4) σχετικά με την πρόσληψη του κατάλληλου ανθρώπου για τις δύο αυτές θέσεις και ο Ρεμί Γκαρντ συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για να προτιμηθεί σε μια από αυτές!

Μαζί με τον 51χρονο τεχνικό υποψήφιοι είναι και οι Μικαέλ Λαντρό, Ερίκ Ρουά και Ουμπέρ Φουρνιέ, ενώ τις δικές του πιθανότητες για προαγωγή έχει και Λουντοβίκ Μπατελί, νυν προπονητής της Κ-20 των Γάλλων.

Η απόφαση της γαλλικής Ομοσπονδίας για την πρόσληψη προσώπων στις θέσεις του προπονητή της ελπίδων και του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών κλιμακίων, αναμένεται να ανακοινωθεί σε λιγότερο από ένα μήνα. Πολύ νωρίτερα πάντως ενδέχεται να έχει ανακοινωθεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γκαρντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ