ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί η Ρόμα για Μανωλά

Φαβορί η Ρόμα για Μανωλά

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Γιουβέντους προτείνει τον Σόρενσεν μέσα στα ανταλλάγματα για τον Μανωλά, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αρνητικός. Γιατί πλέον φαντάζει ως φαβορί η Ρόμα.

Οι σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους συνεχίζονται, εφόσον έχουν βάση τα δημοσιεύματα στα ιταλικά ΜΜΕ, που θέλουν τους "μπιανκονέρι" να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να δελεάσουν τους "ερυθρόλευκους" ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά.

Η Γιουβέντους δεν μπορεί κατά τα φαινόμενα να ικανοποιήσει οικονομικά τον Ολυμπιακό, ή τουλάχιστον δεν θέλει να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα διεθνή στόπερ.

Πρότεινε στους Πειραιώτες τον Φρέντερικ Σόρενσεν (22 ετών, 196 εκ.), τον Δανό διεθνή στόπερ, μαζί με χρήματα προκειμένου να πείσει τον Ολυμπιακό να συναινέσει στην παραχώρηση του Μανωλά. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο δεν κάνουν πίσω και επιμένουν στις οικονομικές τους αξιώσεις που μπορεί να πέσουν το πολύ μέχρι τα 12 - 13 εκ. ευρώ.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, όπου πλέον προβάλλει σαν φαβορί για την απόκτηση του 23χρονου στόπερ η Ρόμα. Οι "τζαλορόσι" προσφέρουν περισσότερα χρήματα από την Γιουβέντους, ενώ σε ενδεχόμενη πώληση του Μπενατιά, θα έχουν έξτρα χρήματα στην διάθεση τους.

Δεν προχωράει του Κατάι στον Ερυθρό Αστέρα

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας βρέθηκε και ο Αλεξάνταρ Κατάι. Ο Σέρβος μεοσεπιθετικός το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τον Μίτσελ να του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Επόμενος προορισμός του Κατάι έμοιαζε πως θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς ο Ζβέζνταν Τέρζιτς υποστήριξε πως η ομάδα του δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του παίκτη. Έτσι, ο Κατάι βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση συλλόγου για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ασχολούνται με Διαμαντάκο στην Ιταλία

Τα δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντάκου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (και ένα με Μίλαν) στο International Champions Cup, έχουν αναγκάσει τους Ιταλούς να ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με την περίπτωση του 21χρονου Πειραιώτη στράικερ. Υπάρχουν συνεχείς αναφορές για την πορεία του παίκτη από τα τοπικά πρωταθλήματα και τους δανεισμούς του σε Άρη, Πανιώνιο και Εργοτέλη, μέχρι το φετινό καλοκαίρι όπου μοιάζει να κερδίζει το στοίχημα στον Ολυμπιακό.

Οι Ιταλοί αναφέρουν συνεχώς πως κατάφερε πολύ σύντομα να διπλασιάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο (αποτιμάται περίπου στις 600.000 ευρώ), τονίζοντας πως πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αξίζει να επενδύσουν οι ομάδες της χώρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ