ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δικαίωση Ολυμπιακού και Μαρινάκη

Δικαίωση Ολυμπιακού και Μαρινάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ακύρωση των προστίμων που είχαν επιβληθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών στο οποίο είχαν προσφύγει οι Ερυθρόλευκοι.

Πριν από περίπου έναν χρόνο η ΕΕΑ είχε επιβάλει πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη και ισόποσο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, κρίνοντας ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους και ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό, παρά τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί από τον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχαν προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο και σήμερα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόφαση.
"Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την απόφασή του ακύρωσε την από 5/11/2015 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός" ανέφεραν σχετικά οι Ερυθρόλευκοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ