ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δικαιολογημένα απών ο Πίνο"

"Δικαιολογημένα απών ο Πίνο"
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Ολυμπιακού "κάλυψε" τον Πίνο για την απουσία του από την προπονηση του Σαββάτου, τονίζοντας πως πήρε άδεια λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο Χουάν Πάμπλο Πίνο ήταν δικαιολογημένα απών από την προπόνηση του Σαββάτου (23/2) στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είχε πάρει άδεια τόσο από τον Μίτσελ, όσο και από την διοίκηση, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο Ισπανός τεχνικός από την πλευρά του πάντως, τον άφησε εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στον Άρη, από την στιγμή που ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Ρέντη, ενόψει του αγώνα κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Αν, πάντως, ο Πίνο ήταν όντως αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση, τότε έχει υποπέσει σε ένα σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα, το δεύτερο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ( υπάρχει και το επεισόδιο με τον Νικοπολίδη πριν τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ