ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίδυμο-φωτιά κόντρα στον Αστέρα

Δίδυμο-φωτιά κόντρα στον Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δοκίμασε το δίδυμο Τζιμπούρ-Μήτρογλου στην επίθεση και είναι πιθανό να αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί σε αρχικό σχήμα κόντρα στον Αστέρα. Σκέψεις για Σιόβα ως μπακ και Ντιακιτέ στα χαφ.

Λίγα 24ωρα μετά τη μάχη στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, και όλα δείχνουν πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ανακατέψει αρκετά την τράπουλα όσον αφορά στην ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε μαζί στην προπόνηση της Παρασκευής τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Κώστα Μήτρογλου και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να τους ξεκινήσει αμφότερους κόντρα στον Αστέρα, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ μέχρι τώρα.

Το γεγονός ότι ο Έλληνας φορ βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση (ανεβασμένη η ψυχολογία του μετά το πανέμορφο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ με κεφαλιά) και το ότι ο Αλγερινός είναι ο πρώτος σκόρερ στη Super League δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο από τον Ζαρντίμ, ο οποίος προσανατολίζεται να ξεκίνησει με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και τον "τρομοκράτη" στο αριστερό άκρο.

Από εκεί και πέρα είναι πιθανή η επιστροφή του Τζαμπέλ Αμπντούν στο αρχικό σχήμα (μπήκε ως αλλαγή στο Λονδίνο κόντρα στους "κανονιέρηδες") στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ οι αλλαγές του Πορτογάλου σε σχέση με τον αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα σταματήσουν πιθανότατα εδώ.

Μένει στην ενδεκάδα, αλλάζει ρόλο ο Σιόβας

Σύμφωνα με όσα φανέρωσε στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Σιόβας θα παραμείνει στη βασική ενδεκάδα, όχι όμως στη θέση του καθαρόαιμου αμυντικού μέσου μπροστά από το κέντρο της άμυνας όπου διέπρεψε πριν μερικές ημέρες αλλά σε αυτή στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Πάμπλο Κοντρέρας ώστε να "πάρει ανάσες" ο Κώστας Μανωλάς.

Δεν θα είναι όμως το μοναδικό νέο πρόσωπο στην αμυντική γραμμή, καθώς ο Τοροσίδης θέτει υποψηφιότητα για να ξαναπάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο Ρόι Κάρολ θα καθήσει κατά πάσα πιθανότητα κάτω από την εστία στο πλαίσιο του rotation που εφαρμόζει στους τερματοφύλακες ο Ζαρντίμ (με τον Βορειοιρλανδό να παίζει στα ματς της Ελλάδας και τον Μέγερι σε αυτά της Ευρώπης).

"Ανάσες" σε Μανιάτη από τον Ντιακιτέ

Όσον αφορά στον αξονα, ο Ντιακιτέ ενδέχεται να μετατοπιστεί από το δεξί άκρο της άμυνας για να πάρει θέση στα χαφ ώστε να "ξεκουράσει" τον Μανιάτη που παίζει ακατάπαυστα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ οι Ιμπαγάσα και Μοδέστο που δεν ήταν βασικοί με την Άρσεναλ χτυπούν επίσης την πόρτα της ενδεκάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πολλά διαφορετικά πράγματα στο μυαλό του συγκριτικά με τον Ολυμπιακό που παρέταξε στην 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου που θα είναι και η τελευταία πριν το ματς με την ομάδα της Τρίπολης στο "Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ