ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση Τζεμπούρ για Νότιγχαμ Φόρεστ

Διάψευση Τζεμπούρ για Νότιγχαμ Φόρεστ
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ διέψευσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ παράλληλα τόνισε πως έχει πολλές προτάσεις. "Αρνήθηκε να περάσει από ιατρικά", η απάντηση του αγγλικού συλλόγου!

Δημοσίευμα του BBC θεωρούσε δεδομένη τη μεταγραφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως ο ίδιος ο παίκτης προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) σε διάψευση των πληροφοριών του αγγλικού μέσου.

"Διαψεύδω την πληροφορία σχετικά με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχω πολλές προτάσεις και θα δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου πριν πάρω μία απόφαση", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο "τρομοκράτης", τόσο στα γαλλικά όσο και στα αγγλικά.

Λίγα λεπτά αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου των "ξυλοκόπων" σε δηλώσεις του στο BBC υποστήριξε πως ο Τζεμπούρ αρνήθηκε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και για τον λόγο αυτό δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή!

"Κάθε παίκτης πρέπει να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στην Νότιγχαμ Φόρεστ και ο εν λόγω παίκτης αρνήθηκε να περάσει, απορρίπτοντας την συμφωνία που είχαμε", ήταν η επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σημειώνεται πως η διοίκηση του Ολυμπιακού δηλώνει άγνοια για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ όσον αφορά στην περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του μάνατζερ του ότι ο πελάτης του έχει πρόταση για να φύγει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ