ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντάκος: "Το μυαλό μας στον ΟΦΗ"

Διαμαντάκος: "Το μυαλό μας στον ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος μίλησε για τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο Καραϊσκάκης.

"Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Όπως είπατε και εσείς ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος για εμάς με συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να βγάλουμε το πρόγραμμα και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στα παιχνίδια", είπε αρχικά ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού στην NOVA.

Για το γεγονός πως παίζει στον Ολυμπιακό και την πρόσφατη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, είπε:

"Σίγουρα, για εμένα είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Είναι καινούργιες εμπειρίες. Νομίζω πως σε αυτήν την εποχή διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Να δουλέψω σκληρά για να μεγαλώσει όσο περισσότερο γίνεται αυτή η περίοδος".

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δήλωσε:

"Ξέρουμε πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Τον έχουμε δει. Παίζει ένα διαφορετικό σύστημα από ότι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Είναι καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά αμυντικά. Αλλά αν εμείς μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, πιστεύω πως δε θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα".

Για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αν το έχει στο μυαλό του, τόνισε:

"Προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Αν δεν συγκεντρωθούμε εκεί, μπορεί να χάσουμε. Οπότε κοιτάζουμε πρώτα τον αγώνα με τον ΟΦΗ και μετά τον επόμενο".

Κερδίστε 4 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Για την παρουσία του κόσμου στο "Καραϊσκάκης", είπε:

"Ο κόσμος χαίρεται πάρα πολύ που είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Θα είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλω να πως στον κόσμο είναι να το απολαύσει".

Για το δικό του στόχο τη φετινή περίοδο, είπε:

"Να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και για αυτό θα προσπαθήσω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ