ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δευτέρα υπογράφει ο Φινμπόγκασον στην Άουγκσμπουργκ"

"Δευτέρα υπογράφει ο Φινμπόγκασον στην Άουγκσμπουργκ"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισλανδικής ιστοσελίδας “433.is”, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ανήμερα των γενεθλίων του θα υπογράψει στην γερμανική ομάδα

Το Σάββατο (30/1) ο Φινμπόγκασον αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Ρέντη και την Δευτέρα (1/2) υπογράφει στην Άουγκσμπουργκ. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της έγκυρης ισλανδικής ιστοσελίδας “ 433.is” που έχει αποδείξει στους έξι μήνες παρουσίας του Φίνμπο στο λιμάνι, ότι έχει έγκυρηπληροφόρηση γενικότερα σταθέματα των διεθνών ποδοσφαιριστών της σκανδιναβικής χώρας.

Ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα όσα έγραψε το Sport24.gr αναφορικά με την νέα πρόταση της Άουγκσμπουργκ στην Σοσιεδάδ για την αγορά του ποδοσφαιριστή και όχι για τον δανεισμό του. Ο Φινμπόγκασον αύριο (1/2) έχει και τα γενέθλιά του (κλείνει τα 27 του) και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, η μετακίνησή του στην Άουγκσμπουργκ θα αποτελέσει καιένα ωραιότατο δώρο για τον ίδιο.

Οι πληροφορίες από την Γερμανία έκαναν λόγο το βράδυ του Σαββάτου (30/1) για συμφωνία της Άουγκσμπουργκ με την Σοσιεδάδ στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ