ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν ετοιμάζουμε πρόταση για Μήτρογλου"

"Δεν ετοιμάζουμε πρόταση για Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια ήταν η ατάκα του Μπρένταν Ρότζερς, προπονητή της Λίβερπουλ, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τον Κώστα Μήτρογλου και τι ισχύει με την περίπτωση της Ντόρτμουντ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο χρονικό διάστημα, διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, είναι θεαματικά βελτιωμένος έχοντας προσθέσει στο ρεπερτόριό του κι άλλα στοιχεία και όπως είναι λογικό έχει στρέψει πάνω του πάρα πολλά βλέμματα.

Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου για τον οποίο υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Δύο από τις ομάδες που τον τελευταίο καιρό έχουν συνδεθεί έντονα με τον 25χρονο επιθετικό είναι οι Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ. Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν σε Αγγλία και Γερμανία με τελευταία την επικείμενη πρόταση των "κόκκινων" σύμφωνα με τη "Mirror" και τα περί αντι-Λεβαντόβσκι σύμφωνα με την "Bild". Ωστόσο, πώς έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα;

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη ο Μπρέντναν Ρότζερς ενόψει του ντέρμπι με την Έβερτον η μόνη ερώτηση που του έγινε για τα μεταγραφικά αφορούσε τον νεαρό άσο της Ντέρμπι, Γουίλ Χιουζ. Στο περιθώριο, όμως, της συνέντευξης Τύπου ο Βορειοϊρλανδός ρωτήθηκε για τον Έλληνα επιθετικό, τον οποίο παρακολουθεί συστηματικά τον τελευταίο καιρό το τεχνικό επιτελείο των "κόκκινων". Η απάντησή του ήταν η ακόλουθη: "Σε αυτή τη φάση δεν είναι στα πλάνα μας να κάνουμε πρόταση για τον Μήτρογλου". Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 40χρονος έχει ζητήσει να γίνουν 1-2 προσθήκες τον Ιανουάριο προκειμένου η ομάδα του να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό της στην τετράδα.

Όσον αφορά την Ντόρτμουντ τα πράγματα είναι πιο αόριστα. Οι Βεστφαλοί γνωρίζοντας πως θα χάσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι εξετάζουν εξονυχιστικά διάφορες περιπτώσεις πολύ καλών επιθετικών ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Μήτρογλου. Κατά καιρούς είχε γραφτεί πως ο Νο1 στόχος είναι ο Έντιν Τζέκο, όμως, στην Ντόρτμουντ δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις απαιτήσεις του, όχι γιατί δεν μπορούν, αλλά γιατί δε θέλουν να διαταράξουν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια δίνοντάς του πολύ περισσότερα απ' όσα παίρνουν οι υπόλοιποι.

Ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης που πληροί όλες τις προδιαγραφές, αφού το συμβόλαιό του θα ήταν κατά πολύ μικρότερο από αυτό του Βόσνιου, αλλά αυτή τη στιγμή ο 25χρονος δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή. Να σημειωθεί, πάντως, πως η Ντόρτμουντ δεν είναι η μοναδική ομάδα της Bundesliga που παρακολουθεί στενά τον Μήτρογλου, αφού ο φορ του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο και της Βόλφσμπουργκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ