ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν είναι της παρούσης...

Δεν είναι της παρούσης...
Μασάντο INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό θέλουν να αφήσουν στην άκρη τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Mετά τον θρίαμβο επί της Γιουνάιτεντ, το παραλήρημα δεν είχε τελειωμό, οι πρωταγωνιστές Μίτσελ, Εντιγκά, Κάμπελ αποθεώθηκαν όσο ποτέ, αναφέρθηκαν ανανεώσεις συμβολαίων, εξωφρενικά πριμ, αλλά στον Ολυμπιακό με το μόνο που ασχολούνται αυτές τις ημέρες είναι το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναικό και στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει το μεγάλο ραντεβού στο Ολντ Τράφορντ στις 19 Μαρτίου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και από την αποθέωση του Μίτσελ, του μεγάλου πρωταγωνιστή, που εκθειάστηκε σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον τρόπο που έστησε τον Ολυμπιακό, που παγίδεψε τον Μόγιες και πήρε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του κλαμπ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμβόλαιο ως το τέλος της επομένης περιόδου, στον Πειραιά είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά του, θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά δεν του έκαναν πρόταση, αφού δεν είναι της παρούσης...

Ο Εντιγκά ξάφνιασε ευχάριστα με την απόδοση του και όλοι μετά το τέλος του αγώνα ρωτούσαν τι ισχύει με τον Κογκολέζο μέσο που κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και κατέπληξε φίλους και αντιπάλους.

Ο Εντιγκά είναι δανεικός για ένα χρόνο από τη Μονακό με ρήτρα απόκτησης τα 3 εκατομμύρια ευρώ, στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι με την πρόοδο του, αλλά δεν έχουν κάνει ακόμη κρούση στη γαλλική ομάδα για την παραμονή του.

Κι εδώ ισχύει "δεν είναι της παρούσης". Για τον Κάμπελ είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, αφού το γκολ που πέτυχε με τη Γιουνάιτεντ έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ανάγκασε τον Βενγκέρ να ομολογήσει ότι υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στην Άρσεναλ και το πιο δύσκολο της υπόθεσης είναι η απουσία ρήτρας για την απόκτηση του.

Και γι αυτόν υπάρχει βέβαια πρόθεση του πρωταθλητή να τον κρατήσει στον Πειραιά, αλλά κι εδώ " δεν είναι της παρούσης". Το πριμ εξάλλου είναι υπαρκτό, αλλά το ποσόν των 2 εκατομμυρίων εξωφρενικό και προκλητικό.

Απλά θα δοθεί μπόνους στους παίκτες αν κερδίσουν τον Παναθηναϊκό και αποκλείσουν τη Γιουνάιτεντ, ενώ προς το παρόν δεν συμπεριλαμβάνεται στα ματς "καρότο", αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην ΠΑΕ επαναλαμβάνουν: " δεν είναι καιρός για πανηγυρισμούς και ανανεώσεις συμβολαίων. Έχουμε δυο ματς μπροστά μας με τον Παναθηναικό και τη Μάντσεστερ, κι εκεί επικεντρώνεται το ενδιαφέρον μας. Δουλειά, δουλειά, δουλειά για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ