ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ασχολείται με Μητρόπουλο

Δεν ασχολείται με Μητρόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός διέψευσε την φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες και ήθελε τους Πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν την περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου.

Από ένα έως δύο ματς έμειναν για τον Ολυμπιακό προκειμένου να ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν. Την Μ. Τετάρτη (16/4, 20:00) υπάρχει ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέψουν με την πρόκριση, τότε ο τελικός του θεσμού θα είναι και το τελευταίο τους ματς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μοιραία λοιπόν, όσο περνάνε οι μέρες και το ενδιαφέρον στα αγωνιστικά ξεθωριάζει, στην επιφάνεια βγαίνουν συνεχώς μεταγραφικά σενάρια. Άλλα στέκουν και κάποια άλλα, όπως αυτό που αφορά τον Ολυμπιακό και τον Παύλο Μητρόπουλο, δεν έχουν καμία βάση.

Τουλάχιστον αυτό ξεκαθάρισαν οι Πειραιώτες το βράδυ της Μ. Τρίτης (15/4). "Δεν υφίσταται κανένα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή Μητρόπουλο του Πανιωνίου. Παραμύθια...", τόνιζαν χαρακτηριστικά από την πλατεία Αλεξάνδρας σχετικά με την φημολογία που είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες και ήθελε τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού μέσου των Νεοσμυρνιωτών.

Εξάλλου όπως έχετε ενημερωθεί από το Sport.24.gr , στον Ολυμπιακό θα περιμένουν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και στην συνέχεια θα ανακοινώσουν κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη αποκτηθεί, δίχως να αποκλείονται και ονόματα-εκπλήξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ