ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κύπελλο και μετά ανακοινώσεις

Κύπελλο και μετά ανακοινώσεις
INTIME SPORTS

Μετά τη γιορτή για τον 41ο τίτλο, όλοι στον Ολυμπιακό σκέφτονται την... Τούμπα και τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Δύσκολα θα βρεθεί εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά την καλή πρόθεση του Σαββίδη.

H φιέστα τελείωσε μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες , ο κόσμος χάρηκε τον 41ο τίτλο, αποθέωσε τους Ρομπέρτο, Ιμπαγάσα, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μίτσελ, τους οποίους ανέδειξε με τις εκδηλώσεις του ως MVP της χρονιάς, ενώ από σήμερα μπαίνουμε σε ρυθμούς Κυπέλλου και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να απορρίψει μετά επαίνων την πρόσκληση του Σαββίδη να πάει στην Τούμπα.

Στο Καραϊσκάκης λοιπόν, βρέθηκε πολύς κόσμος, που έμεινε καθ όλη τη διάρκεια της φιέστας και δεν έσπευσε να προλάβει άδεια βαγόνια στον ηλεκτρικό, όπως κάνουν αρκετοί σε όλα τα ματς, ακόμη κι όταν το σκορ ήταν ρευστό.

Ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο έδειξε διάθεση για τη νίκη, την κυνήγησε ως το τέλος , γιατί ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του.

Η φιέστα δεν είχε τη συγκινησιακή φόρτιση της περασμένης χρονιάς, όταν και παρουσιάσθηκαν οι 40 κούπες, αλλά υπήρχε χαρά σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες. Μόνο που οι εμπνευστές της φιέστας πρέπει την επόμενη φορά να βάλουν και τον κόσμο στο... παιχνίδι, να είναι συμμέτοχοι και όχι απλοί θεατές.

Αν είχαμε δυναμόμετρο στις εκδηλώσεις των οπαδών θα έμπαιναν στην πρώτη πεντάδα οι τέσσερις προαναφερόμενοι παίκτες και ο προπονητής, ενώ έντονο ήταν το χειροκρότημα και για τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, που πήγε στην απονομή με τις δυο κόρες του.

Η συνέχεια είχε δείπνο στο Vammos, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα επινίκια δεν κράτησαν μέχρι πρωίας, αφού την Τετάρτη υπάρχει και η ρεβάνς της Τούμπας, όπου είναι προσκεκλημένος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δύσκολα θα πει το "ναι" ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, γιατί ναι μεν μπορεί να έχει καλή πρόθεση ο Σαββίδης, αλλά όπως φάνηκε πολλάκις στο παρελθόν δεν μπορεί να ελέγξει τις εκδηλώσεις των οπαδών.

Και κακά τα ψέματα, αν πάει ο Μαρινάκης στην Τούμπα, δεν θα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα, όπως έκανε αρκετές φορές ο Σαββίδης και η παρέα του στο Καραϊσκάκης.

Κι όταν τελειώσει η χρονιά, θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις, αφού ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και 1-2 που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο. Μπορεί πάλι να έχουμε αρκετές προσθαφαιρέσεις, κι αυτές όμως είναι κατανοητές σε ένα ζωντανό οργανισμό που θέλει να μείνει στην κορυφή της Ελλάδας και να πάει παραπέρα από τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπομονή, αφού προηγούνται τα ματς του Κυπέλλου, αν και ο Μίτσελ έχει πάρει τις αποφάσεις του και η διοίκηση έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα, με Έλληνες και ξένους παίκτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ