ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έχουν συνέλθει ακόμα στον Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÆÉËÅ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÆÉËÅ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάκης Λεμονής επιχείρησε από την πρώτη στιγμή στο "Jose Alvalade" να στρέψει την προσοχή των παικτών στο ματς με την Κέρκυρα (26/11), αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη η αποστολή του.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μαθημένος τα τελευταία χρόνια σε τέτοιες καταστάσεις. Συνήθως την τελευταία αγωνιστική πάλευε για την πρόκρισή του στους "16" του Champions League. Είναι πρωτόγνωρο το σκηνικό που θα ζήσουν οι "ερυθρόλευκοι" στις 5 Δεκεμβρίου, στον τελευταίο αγώνα του 4ου ομίλου με την Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη.

Ο Λεμονής μάζεψε τους παίκτες του στα αποδυτήρια του "Jose Alvalade" και τους ζήτησε να στρέψουν αμέσως την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς με την Κέρκυρα στο νησί του Ιονίου την Κυριακή (26/11, 19:30) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Φυσικά και δεν είναι εύκολη η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στους Φαίακες. Και δεν είναι εύκολη όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για λόγους που έχουν να κάνουν με το ψυχολογικό κομμάτι.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Πίστευαν στο διπλό στην Λισσαβώνα, θεωρούσαν ότι με λίγη πονηράδα θα έκαναν τη ζημιά στη Σπόρτινγκ, αλλά στο τέλος έφυγαν από το Champions League δίνοντας μία εντύπωση ότι έχασαν αμαχητί!

Η αποστολή του Λεμονή σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη από τώρα και στο εξής. Ναι μεν στα δύο τελευταία παιχνίδια με Πλατανιά και Λεβαδειακό παρουσιάστηκε ένας διαφορετικός Ολυμπιακός σε σχέση με αυτόν που είχαμε συνηθίσει, όμως, το ματς στην Κέρκυρα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά κόντρα στους Χανιώτες και τους Βοιωτούς στο Καραϊσκάκη.

"Το Champions League για εμάς είναι το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Το πρωτάθλημα και τα μάτια μας. Πάμε να βγούμε πρώτοι αρχικά εώς τα Χριστούγεννα", ήταν ορισμένες από τις ατάκες του Λεμονή προς τους παίκτες, οι οποίοι ωστόσο ακόμα και μία μέρα μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ, έδειξαν ότι δεν έχουν συνέλθει και ότι το μυαλό τους ταξιδέψει στο "Jose Alvalade".

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΝΧΕΛΣ - ΣΙΣΕ

Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, την Κυριακή (26/11) θα εμφανιστεί ένας Ολυμπιακός χωρίς τον Μποτία στο αρχικό του σχήμα. Η παρουσία του στην Λισσαβώνα ήταν αποκαρδιωτική. Όχι μόνο στις φάσεις που έχασε τον Μπας Ντοστ, αλλά με τη γενικότερη αγωνιστική του εικόνα που προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη σε αρκετούς.

Ο Μποτία, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του, θα παραχωρήσει τη θέση του στον Σισέ και δίπλα στον Σενεγαλέζο θα παίξει ο Ένχελς, ο οποίος στην Πορτογαλία ήταν από τους διασωθέντες.

Με εξαίρεση το ματς με την Γιουβέντους, όπου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Σισέ, αυτή τη στιγμή ο Λεμονής δείχνει να έχει πλέον μία προτίμηση σε Σισέ - Ένχελς για το κέντρο της άμυνας στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτό λέει το ρεπορτάζ από το Ρέντη και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ