ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτές τις φανέλες θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού

Αυτές τις φανέλες θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού

Το Sport24.gr έθεσε προς ψήφιση δέκα φανέλες του Ολυμπιακού μετά την συμφωνία με την Adidas και ο κόσμος ψήφισε ποιες προτιμάει. Διαβάστε τα αποτελέσματα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Adidas και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με... νέο look. Η πολυετής συνεργασία με την Puma αποτελεί παρελθόν και πλέον οι Πειραιώτες είναι δεδομένο πως θα έχουν ανανεωμένο σχέδιο στην φανέλα τους.

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί αλλαγμένος εμφανισιακά την επόμενη αγωνιστική περίοδο και με βάση τα σχέδια της εταιρίας, το Sport24.gr δημιούργησε 5 ερυθρόλευκες, 1 μπλε, 1 μαύρη και 3 λευκές εμφανίσεις για την σεζόν 2015-16 και ο κόσμος ψήφισε ποιες προτιμάει και ποιες όχι, συμμετέχοντας μαζικά στο poll.

Υπήρξαν αυτές που είχαν συντριπτικά περισσότερες θετικές ψήφους από αρνητικές, ενώ κάποιες είχαν αρνητικό πρόσημο και δεν άρεσαν το ίδιο. Μάλιστα, υπήρξε και διαφοροποίηση σχετικά με την πρώτη εμφάνιση που είναι ερυθρόλευκη και αυτές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δεύτερη και τρίτη επιλογή.

Δείτε τα αποτελέσματα:



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ