ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Ξέρουν αν θέλω να μείνω..."

Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Ξέρουν αν θέλω να μείνω..."
INTIME SPORTS

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το αν θέλει να μείνει, όμως έθεσε ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα.

Ο αμυντικός των "ερυθρολεύκων", βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου ποδοσφαιρικού μοντέλου της Nike και αφού έβγαλε φωτογραφίες και μοίρασε αυτόγραφα στους θαυμαστές του, απάντησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ποια ήταν η πρώτη ερώτηση των δημοσιογράφων; Μα φυσικά το καυτό θέμα των τελευταίων ημερών, που έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Λιμανιού.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ, εξέφρασε γι' άλλη μια φορά την ευτυχία του ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Ολυμπιακός πάει καλά, ενώ απάντησε με νόημα στο αν θέλει να μείνει: "Όσο πηγαίνει καλά η ομάδα, είμαι και εγώ ευτυχισμένος. Αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου μου, έχω κάνει γνωστές τις προθέσεις μου πολλές φορές. Ωστόσο αυτό δεν είναι επί του παρόντος γιατί εκείνο που προέχει είναι η κατάκτηση του τίτλου".

Όσο για την ήττα στην Τούμπα και την αναμέτρηση που έρχεται με την ΑΕΚ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης: "Πήγαμε στην Τούμπα με σκοπό να κερδίσουμε και είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θέλουμε πολύ τη νίκη για να τελειώνουμε με την υπόθεση τίτλος. Με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

Δείτε αποκλειστικό video από το RedPlanet.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ