ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατομικό ο Αβραάμ

Ατομικό ο Αβραάμ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, το βράδυ της Κυριακής. Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μετά από τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Καλλονής (1-0), οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας ουσιαστικά "μίνι" προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καλλονή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά, δουλεύοντας πάνω σε τακτική και ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Θα ακολουθήσει και αυριανή (Πέμπτη 22/8) προπόνηση την ίδια ώρα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Π.Α.Ε Ολυμπιακός:

"Με προπόνηση στις 09:30 το πρωί, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν από σήμερα Τετάρτη την "μίνι" προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στην Καλλονή έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν γυμνάστηκαν κανονικά.

Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 το πρωί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ