ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχίζει το... Champions League για τον Ολυμπιακό

Αρχίζει το... Champions League για τον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός προπόνηση Βέλγιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (15/7, 20.00) την πρωταθλήτρια Βελγίου, Μπριζ που έχει περάσει αυτομάτως στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ολοκληρώνεται σήμερα (15/7, 20.00) ο κύκλος της παρουσίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο με το πιο δυνατό του φιλικό από την αρχή της προετοιμασίας. Αντίπαλός του η Μπριζ, μία ομάδα που την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Βελγίου και έχει προκριθεί απευθείας στους ομίλους τουChampions League.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ρόζελαρ.

Μάλιστα, αν οι “ερυθρόλευκοι” καταφέρουν και μπουν στους ομίλους, τότε η Μπριζ θα είναι μία από τις υποψήφιες αντιπάλους τους, μιας και βρίσκονται στο δ' γκρουπ δυναμικότητας, ενώ ο Ολυμπιακός θα είναι στο γ'.

Ο Βίκτορ θα έχει την ευκαιρία στο τελευταίο του παιχνίδι επί βελγικού εδάφους να προβάρει ουσιαστικά την ενδεκάδα του 3ου προκριματικού γύρου. Αν εξαιρεθεί ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που δεν προπονήθηκε χθες (14/7) λόγω κόπωσης (του έβγαλε ένα μικροπρόβλημα στο δεξί γόνατο), οι υπόλοιποι αναμένεται να βρεθούν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Οι Μανιάτης και Ντομίνγκες προπονήθηκαν κανονικά και μόνο ο Ρέτσος ήταν αυτός που δεν βγήκε καθόλου στο γήπεδο και έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.

Μένει λοιπόν να φανεί τι θα δοκιμάσει ο Βίκτορ. Αν θα επιμείνει στο 4-3-3 που είχε κατεβάσει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Γάνδη (με τρεις αμυντικογενείς χαφ και τον Φορτούνη αριστερό εξτρέμ) ή στο αγαπημένο του 4-4-2.

Η Μπριζ που έχει την επόμενη εβδομάδα το Σούπερ Καπ Βελγίου με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης, βλέπει το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας ως το πιο δυνατό τους τεστ. Έχει παίξει ήδη δύο δυνατά φιλικά με Σαχτάρ (2-2) και ΠΑΟΚ (0-2), αλλά στα ρεπορτάζ τους οι Βέλγοι αναφέρουν ότι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό θα αποτελέσει το παιχνίδι από το οποίο θα βγάλουν τα πιο ασφαλή τους συμπεράσματα.

Βίκτορ στους παίκτες: “Όχι τέτοια λάθη στον προκριματικό”

Ο Βίκτορ κάθεται καθημερινά στο ξενοδοχείο και μαζί με τους συνεργάτες του βλέπει τα παιχνίδια που έχουν δώσει οι “ερυθρόλευκοι”, αλλά και τις προπονήσεις που καταγράφονται από τους αναλυτές Λουένγκο Μοράλες και Αντώνη Λεμονάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε ξανά το ματς με την Βέστερλο και ναι μεν έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, αλλά δεν άφησε να πέσει κάτω το τελευταίο δεκάλεπτο.

Τους μάζεψε λοιπόν στο ξενοδοχείο και τους χτύπησε “καμπανάκια”, τονίζοντάς τους τα εξής: “ Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος, γιατί είδαμε στο γήπεδο να βγάζετε πράγματα που έχουμε δουλέψει. Στο τέλος χάσατε τη συγκέντρωσή σας και πιστεύω ότι οφείλεται στην κούραση από την προετοιμασία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανασυμβεί. Αν συμβεί στα προκριματικά, τότε θα το πληρώσουμε και για αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η δουλειά δεν σταματά για το τεχνικό επιτελείο
Η αθέατη πλευρά του φιλικού με τη Βέστερλο
Νέα "μεταγραφή" ο Πουλίδο!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ