ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα "μεταγραφή" ο Πουλίδο!

Νέα "μεταγραφή" ο Πουλίδο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άλλος άνθρωπος ο Άλαν Πουλίδο στη φετινή προετοιμασία, σε σύγκριση με την απαρατήρητη παρουσία του το περσινό καλοκαίρι.

Δεύτερο φιλικό για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (13/7) κόντρα στην Βέστερλο, νίκη για τους "ερυθρόλευκους" με 3-2, πολλές αλχημείες από τον Βίκτορ από το 63ο λεπτό.

Γενικότερα μία καλή εικόνα για τους πρωταθλητές και ένα "φρενάρισμα" από το 80' και μετά, με συνέπεια τα δύο γκολ των Βέλγων. Κάπως έτσι κύλησε το δεύτερο φιλικό των Πειραιωτών επί βελγικού εδάφους.

Σε δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός έχει την πρώτη του επίσημη υποχρέωση. Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) θα μάθει τον αντίπαλό του (ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος) και ο Βίκτορ αναλόγως θα προσαρμόσει και τα πλάνα του.

Υπό άλλες συνθήκες, ένα φιλικό στις 13 Ιουλίου κόντρα στην Βέστερλο, αλλά και το φιλικό της Παρασκευής (15/7) με την Μπριζ, μπορεί να μην ήταν και τόσο ασφαλή για συμπεράσματα. Όμως, οι μέρες του Champions League πλησιάζουν και ο Βίκτορ καλείται να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα για να παρατάξει στον προκριματικό.

Σίγουρα οι πιτσιρικάδες Μανθάτης και Ρέτσος είναι δύο παιδιά που έχουν κλέψει την παράσταση από την αρχή της προετοιμασίας και βλέπουν τα ονόματά τους στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ειδικά ο Μανθάτης στο ματς με την Βέστερλο έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση ακόμα και στο αρχικό σχήμα στον προκριματικό! Θα πάρει όμως το ρίσκο ο Βίκτορ; Μοιάζει σχεδόν απίθανο.

Αν έκανε την έκπληξη ο Ισπανός τεχνικός θα την έκανε μόνο για έναν! Κι αυτός ακούει στο όνομα του Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός έχει μπει φουριόζος στην προετοιμασία. Καμία σχέση με τον περσινό Πουλίδο, που πραγματικά περνούσε απαρατήρητος.

Ο Άλαν έχει βαλθεί να κερδίσει το στοίχημα με τον Ολυμπιακό και να αποτελέσει μία βασικότατη μονάδα. Βέβαια, ο Ιντέγιε είναι αυτός που έχει το σαφέστατο προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης. Όμως, ο Πουλίδο έχει δείξει στα τέσσερα φιλικά που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, ότι μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας. Και δεν στεκόμαστε μόνο στα φιλικά...

Η συνολική του παρουσία στις προπονήσεις από την πρώτη του μέρα στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας εώς και το φιλικό με τη Βέστερλο εύλογα οδηγεί όσους παρακολουθούν την φετινή προετοιμασία σε ένα συμπέρασμα: Ότι μπορεί να αποτελέσει μία νέα "μεταγραφή" για τον Ολυμπιακό.

Και ο Βίκτορ έχει κάθε λόγο να ποντάρει πολλά πάνω του για τον προκριματικό του Champions League. Βλέπει πλέον ότι πίσω από τον Ιντέγιε έχει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις.

Δείτε τις ειδικές προσφορές των footshirts σε τιμές από 13 ευρώ!

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ