ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρνήθηκε πρόταση 1.500.000€ από τον ΠΑΟΚ ο Τζεμπούρ

Αρνήθηκε πρόταση 1.500.000€ από τον ΠΑΟΚ ο Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, είναι ο πρωταγωνιστής σε αρκετά δημοσιεύματα της Αλγερίας και όπως τονίζουν σ' ένα κείμενο, έχει απορρίψει πρόταση 1.500.000€ από τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η αλγερινή ιστοσελίδα " www.planetesport.dz" κάνει μια εκτενή αναφορά στα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τον Ράφικ Τζεμπούρ και άδοξο τέλος που είχαν οι επαφές του με τις Μπούρσασπορ, Κάισερισπορ και Νότιγχαμ Φόρεστ, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο του δημοσιεύματος όμως είναι αυτό που αφορά την απόφαση του "τρομοκράτη" να απορρίψει την πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ για να αποσπάσει την υπογραφή του. Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα επικαλείται ελληνικές και αγγλικές πηγές που θέλουν την Νιούκαστλ να εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου Αλγερινού επιθετικού.

Το τοπίο παραμένει θολό όσον αφορά την κατάσταση με τον Ράφικ Τζεμπούρ και τον τρόπο που δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό, όπως βέβαια και με το τι μέλλει γενέσθαι αν δεν βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ