ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρνήθηκε μείωση ο Ουρτάδο

Αρνήθηκε μείωση ο Ουρτάδο
INTIME SPORTS

Ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν δέχτηκε μείωση αποδοχών που του πρότεινε ο Ολυμπιακός. Ενεργοποιείται το εναλλακτικό πλάνο που θέλει παραμονή του Ισπανού και έλευση ενός ακόμη αμυντικού χαφ.

Η απόκτηση ενός ποιοτικού ανασταλτικού μέσου φαίνεται ότι είναι άμεσα συνδεδεμένη με την περίπτωση παραμονής ή μη του Μοϊσές Ουρτάδο στο μεγάλο λιμάνι, όμως όλα δείχνουν ότι ο πρώην άσος της Εσπανιόλ μόνο εύκολος διαπραγματευτής δεν είναι...

Στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας μεταξύ του παίκτη και του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου, προτάθηκε από την πλευρά του Ολυμπιακού να γίνει ένα σημαντικό "ψαλίδισμα" στις αποδοχές, χωρίς όμως να υπάρχει θετική ανταπόκριση από πλευράς Ουρτάδο.

Ο Ισπανός μέσος αρνήθηκε τη μείωση αποδοχών (παίρνει γύρω στα 800.000 ευρώ ετησίως ενώ το συμβόλαιό του τον δένει με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2013) και φυσικά ούτε που σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική πρόταση (π.χ από την Ξαμάξ) που τον ικανοποιεί, και έτσι όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το σενάριο απόκτησης δύο παικτών στο χώρο του κέντρου είναι ουτοπικό, με τους "ερυθρολεύκους" να κινούνται ουσιαστικά για έναν μόνο παίκτη που θα δέσει αρμονικά στο κέντρο με τους ήδη υπάρχοντες (Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ουρτάδο, Φέισα).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι υποψήφιοι παραμένουν τα ίδια ονόματα που έχουν παίξει έντονα το τελευταίο διάστημα: η τριάδα των Ορμπάιθ, Εστράδα και Μακούν, με τον πρώτο να έχει το πλεονέκτημα έναντι των άλλων δύο πως είναι πιο προσιτός οικονομικά ενώ είναι αυτός που έχει εισηγηθεί και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ