ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρκετοί οι "πονοκέφαλοι" για Μπέντο ενόψει Αστέρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ιντέγε, Ελαμπντελαουί και Ελιουνούσι παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι. Τιμωρημένος ο Μιλιβόγεβιτς. Δεν έχει συνέλθει 100% ο Φορτούνης από τη γαστρεντερίτιδα!

Κι ενώ όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στο πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό μέρος. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (4/1, 19.30) και ο Πάουλο Μπέντο θα κληθεί να καλύψει πολλά κενά που έχουν προκύψει.

Οι Ντα Κόστα και Ρομαό λείπουν στο Κόπα Άφρικα, αλλά δεν θα είναι οι μοναδικές απουσίες. Να θυμίσουμε ότι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τους Αρκάδες.

Επίσης, οι Ιντέγε (προσαγωγός), Ελαμπντελαουί (αστράγαλος) και Ελιουνούσι (αχίλλειος) παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι λόγω των τραυματισμών τους. Ουσιαστικά ο Νιγηριανός επιθετικός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους δύο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσει το «παρών».

Πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Φορτούνη, ο οποίος εδώ και τρεις μέρες ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα και ο οργανισμός του είναι ήδη αρκετά εξασθενημένος. Ο Μπέντο πιστεύει ότι τον διεθνή Έλληνα άσο θα τον έχει τελικά στη διάθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σ' αυτές τις θέσεις χρειάζονται ενίσχυση οι Big-4!
Ολυμπιακός και Stoiximan κρατάνε δυνατή τη "Φλόγα" για ζωή
"Το μέλλον του Λεάλι μπορεί να είναι στον Ολυμπιακό"
Σιόβας: "Χαρούμενος στη Λεγκανές, δεν σκέφτομαι τι θα γίνει τον Ιούνιο"
Ξαναπήγε στο Ρέντη ο Βρέντζος
"Βλέπει" Λαΐφη η Μπολόνια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ