ΒΕΛΓΙΟ

"Βλέπει" Λαΐφη η Μπολόνια

"Βλέπει" Λαΐφη η Μπολόνια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 23χρονος Κύπριος αμυντικός που αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, Κωνσταντίνος Λαΐφης, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπολόνια σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Μπορεί οι Μάριος Οικονόμου και Φίλιπ Χελάντερ να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από την Μπολόνια, αλλά οι "ροσομπλού" έχουν - ήδη - εντοπίσει τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους όσον αφορά την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή.

Σύμφωνα με την ιταλική έκδοση του "Vavel", ο 23χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, είναι από τα πιο "hot" ονόματα για την Μπολόνια και παρακολουθείται στενά από την ομάδα της γειτονικής χώρας.

Ο Λαΐφης μετρά 25 συμμετοχές με τους "ρουζ" σε βελγικό πρωτάθλημα και Europa League κι έχει πετύχει δύο γκολ, ένα στη νίκη επί της Βέστερλο (3-1) κι ένα στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Θέλτα (1-1).

Τελευταίο του ματς με την ομάδα της Λιέγης ήταν στις 27 Δεκέμβρη, εκτός έδρας με τη Σιντ-Τρούιντεν, όπου αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος αμυντικός ανήκει στον Ολυμπιακό, καθώς αποκτήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο κι εν συνεχεία παραχωρήθηκε δανεικός στη Σταντάρ. Μάλιστα, ο δανεισμός είναι διετούς διάρκειας, ενώ η βελγική ομάδα έθεσε κι οψιόν αγοράς του.

Μετά από 18 αγωνιστικές στη Serie A, η Μπολόνια έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και βρίσκεται στη 15η θέση, σε σύνολο 20 ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Eξι ομάδες ενδιαφέρονται για τον Λαΐφη"
Πρώτη κόκκινη για τον Λαΐφη

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ