ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρέσουν Μήτρογλου, Μανωλάς και Σάμαρης

Αρέσουν Μήτρογλου, Μανωλάς και Σάμαρης
Μήτρογλου Μανωλάς INTIME SPORTS

Τα ονόματα των Μήτρογλου, Μανωλά και Σάμαρη έχουν γραφτεί σε αρκετά μπλοκάκια από σκάουτ ομάδων ανά την Ευρώπη. "Παρέλαση" και πάλι στον "Καραϊσκάκης" για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στην Ελλάδα αρκετοί μάνατζερ και σκάουτ ομάδων από ολόκληρη την Ευρώπη με σκοπό να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας.

Τα βλέμματα βέβαια ήταν στραμμένα κυρίως σε παίκτες του Ολυμπιακού, με αφορμή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Αρκετοί από αυτούς θα βρεθούν και την ερχόμενη Κυριακή στο "Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αφού ήδη έχουν εντυπωσιαστεί από ορισμένους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων όμως θέλουν να τους τσεκάρουν σε ένα ακόμα ντέρμπι.

Κώστας Μήτρογλου, Κώστας Μανωλάς αλλά και ο Ανδρέας Σάμαρης ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής και ειδικά για τους δυο πρώτους δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση ακόμα και τον Γενάρη που μας έρχεται (για τον πρώτο έγινε τις δυο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους).

Φυσικά στον Ολυμπιακό δεν έχουν σκοπό να ξεπουλήσουν ποδοσφαιριστές, όμως αν έρθει κάποια πρόταση που θα αγγίζει ή ακόμα και θα καλύπτει την ρήτρα τους, τότε δεν θα σταθούν εμπόδιο στην καριέρα των αθλητών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ