ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρέσει ο "δυσαρεστημένος" Κάμπελ

Αρέσει ο "δυσαρεστημένος" Κάμπελ

Ο Τζόελ Κάμπελ και οι θαυμαστές που εξακολουθεί να έχει στο Λιμάνι, η παραδοχή της πλευράς του Βίντιτς για Ολυμπιακό και ο Καρίγιο που εντυπωσιάζει αλλά και.. καταδιώκεται από Ίντερ, Μπενφίκα.

Δυσαρεστημένος είναι στο Emirates ο Τζόελ Κάμπελ και αυτό γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αρσέν Βενγκέρ, ουδέποτε επί της ουσίας πήρε ευκαιρίες από τον Αλσατό κόουτς.

Τον Γενάρη παραχωρήθηκε δανεικός στην Βιγιαρεάλ, ωστόσο στα 19 συνολικά παιχνίδια (μόλις στα 7 έπαιξε 90 λεπτά) που αγωνίστηκε, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, προερχόμενος ουσιαστικά και από ένα διάστημα 5μηνης αγωνιστικής απραξίας στο Λονδίνο.

Οψιόν υπάρχει και στις δύο πλευρές για την πιθανότητα να συνεχίσει στην Βιγιαρεάλ ο Κάμπελ, ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Κοσταρικανός εξακολουθεί να έχει θαυμαστές στο Λιμάνι και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του, ενώ σίγουρα μετά από μια σεζόν όπου ο 23χρονος κυνηγός σε καμία περίπτωση δεν είχε παρουσία ανάλογη με την περσινή, η αγοραστική του τιμή έχει σημειώσει κάθοδο.

Ακόμη κι έτσι δεν είναι εύκολη η περίπτωση του, αλλά στον Πειραιά έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον Κάμπελ. Και αν τυχόν δημιουργηθούν συνθήκες ευνοϊκές για την απόκτηση του, ο Ολυμπιακός δεν θα αδιαφορήσει.

Πάντως, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο ο Βενγκέρ θέλει τον Ουίλιαμ Καρβάλιο της Σπόριτνγκ Λισσαβώνας και προσανατολίζεται στο να προσφέρει τον Κοσταρικανό κυνηγό στα ανταλλάγματα, προοπτική που δεν ενθουσιάζει τον Κάμπελ.

Ίντερ και Μπενφίκα για Καρίγιο

Μοιάζει ούτως ή αλλως με μια πολύ δύσκολη υπόθεση αυτή του Αργεντίνου φορ της Εστουντιάντες και το ενδιαφέρον των Ίντερ και Μπενφίκα, ενδεχομένως κάνει ακόμη πιο ζόρικη την επιχείρηση απόκτησης του από τον Ολυμπιακό.

Ο Καρίγιο σκόραρε ξανά για τους "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Σάντα Φε, συνεχίζοντας να ανεβάζει τις μετοχές του και στην Εστουντιάντες δεν έχουν παρά να χαμογελάνε αφού κάθε καλή εμφάνιση του 24χρονου επιθετικού μεταφράζεται σε περισσότερα δολάρια.

Ο Ολυμπιακός έχει διάθεση να σπρώξει χρήμα για τον Καρίγιο, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε πληστειριασμό και να πληρώσει υπεραξία τον παίκτη. Εφόσον Ίντερ και Μπενφίκα ξεκινήσουν την μάχη εκατομμυρίων για τον παίκτη, δύσκολα θα εμπλακούν οι "ερυθρόλευκοι".

"Ξέρουμε για Ολυμπιακό"

Υπαρκτό πέρα για πέρα είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νέμανια Βίντιτς. Αυτό παραδέχθηκε και ο ατζέντης του, Σιλβάνο Μαρτίνα, που μεταξύ άλλων αποκάλυψε "γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Βίντιτς. Περιμένουμε κάτι, ίσως να γίνει κίνηση τις προσεχείς μέρες".

Ο Σέρβος στόπερ με την σπουδαία καριέρα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Μιλάνο για λογαριασμό των "νερατζούρι", στο Λιμάνι ψάχνουν για έναν στόπερ - ηγέτη, η πλευρά του παίκτη πλέον παραδέχεται επίσημα πως γίνεται "παιχνίδι" και μένει να αποδειχθεί να ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και επίσημα για την απόκτηση του Βίντιτς.

Σε τουρνουά στην Γερμανία και η Κ-16 των Πειραιωτών

Μετά από την Κ-13 η οποία θα συμμετάσχει σε τουρνουά στη Στουτγάρδη και η Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στη Γερμανία για ν' αγωνιστεί σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά! Ο Ολυμπιακός δήλωσε συμμετοχή στο "Tannenhof Cup 2015" το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή του Ντίσελντορφ στις 24-25 Μαΐου και θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί με σπουδαίες ομάδες.

Μεταξύ άλλων στο τουρνουά που διοργανώνει και φέτος η Tannenhof θα αγωνιστεί η Σάλκε, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η Ραπίντ Βιέννης, η Μπεσίκτας, η Χοφεννχάϊμ και η Μάιντς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ