ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποχώρησε ο Φουστέρ, σε κακή κατάσταση το "TCF Bank Stadium"

Αποχώρησε ο Φουστέρ, σε κακή κατάσταση το "TCF Bank Stadium"
INTIME SPORTS

Σε κακή κατάσταση το "TCF Bank Stadium" που θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι, χτύπησε ο Φουστέρ, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του (VIDEO).

Μετ' εμποδίων πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μινεάπολις ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική του ICC. Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς, το "TCF Bank Stadium", ήταν σε κακή κατάσταση και οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να αναζητήσουν άλλο μέρος για να προπονηθεί η ομάδα και τελικά οι Πειραιώτες φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Σεν Πόλ.

Σα να μην έφτανε αυτό, αποχώρησε ο Νταβίντ Φουστέρ εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε χαμηλά στο πόδι του σε μία φάση του διπλού. Πάντως, ο τραυματισμός του Ισπανού δεν εμπνέει ανησυχία και μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί από τον Μίτσελ στο παιχνίδι με τους "Πολίτες". Σίγουρα, θα απουσιάσουν οι Αμπιντάλ, Χολέμπας, Μπονγκ και Γιαταμπαρέ, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Μινεάπολη και αποφασίστηκε να παραμείνουν στο Νιού Τζέρσεϊ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ με την μπάλα. Έκαναν ασκήσεις κατοχής και ελέγχου του ρυθμού, με στόχο τη γρήγορη εναλλαγή στις πάσες και τη σωστή πίεση από τους "αμυνόμενους". Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα, σε μεγάλο χώρο (3/4 του γηπέδου) και τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών.

Αποχώρησε ο Φουστέρ, σε κακή κατάσταση το "TCF Bank Stadium"

Εξάλλου, ένας κεραυνός που έπεσε σε απόσταση λίγων μιλίων από το προπονητικό κέντρο, είχε ως αποτέλεσμα οι περίπου 100 θεατές να οδηγηθούν στο κεντρικό κτήριο του χώρου. Όταν σταμάτησε η βροχή, τους επετράπη να βγουν στις εξέδρες για να δουν την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Για τον αγώνα έχουν προπωληθεί 30.000 εισιτήρια, αριθμός εντυπωσιακός, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς ότι στην ευρύτερη περιοχή της Μινεσότα δεν είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Τέλος, να τονιστεί πως για να προκριθούν στον τελικό της Τρίτης στο Μαϊάμι οι Πειραιώτες, θα πρέπει να νικήσουν την Σίτι και παράλληλα η Μίλαν να επικρατήσει της Λίβερπουλ στο άλλο ματς του ομίλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ