ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποχαιρέτησε ο Μασάντο

Αποχαιρέτησε ο Μασάντο
INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Πάουλο Μασάντο κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook. "Φανταστικά τα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ".

Ο 28χρονος μέσος, ο οποίος υπογράφει το κείμενο του ως "το μουστάκι σας από την Πορτογαλία", επιβεβαιώνει την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό αναφερόμενος με κολακευτικά λόγια στους πρωταθλητές Ελλάδας.

"Φίλοι μου, μπορώ τώρα να επιβεβαιώσω τις φήμες για αποχώρηση μου από τον Ολυμπιακό... Προτού το ακούσετε από κάποιον άλλο, θέλω να ξέρετε πως τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν φανταστικά.

Ήταν τιμή για μένα να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού και ιδρώσω για σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον τρόπο που με υποδεχθήκατε και συμπεριφερθήκατε στην οικογένεια μου, που πάντα ένιωθε στην Αθήνα σαν να βρίσκονταν στο σπίτι μας και ειδικά στο 'Καραϊσκάκη'. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και πάντα θα έχω μαζί μου την ψυχή σας, την αγάπη σας και το πάθος σας.

Τα λέμε σύντομα.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το μουστάκι σας από την Πορτογαλία", έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάουλο Μασάντο.

Την αποχώρηση του Πορτογάλου άσου με προορισμό τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Πάουλο Μασάντο, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Πάουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας.

Ο Πάουλο Μασάντο, από την πλευρά του, επεσήμανε: "Νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα, όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του συλλόγου, αλλά και τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου για όσα μου προσέφεραν! Εύχομαι ο Ολυμπιακός να πηγαίνει διαρκώς μπροστά και να κατακτά ολοένα και περισσότερους τίτλους. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ