ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθεώθηκε στου Ρέντη η αποστολή του Ολυμπιακού

Αποθεώθηκε στου Ρέντη η αποστολή του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την αποστολή των Πειραιωτών προκειμένου να αποθεώσουν τους νικητές του ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Λεωφόρου, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 χάρη σε ένα τέρμα του Κώστα Μήτρογλου στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Η επιτυχία των Πειραιωτών και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της πειραϊκής ομάδας.

Φίλοι του Ολυμπιακού μετέβησαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να υποδεχθούν την αποστολή των ερυθρολεύκων και να αποθεώσουν τους πρωταγωνιστές του μεγάλου "διπλού" στην Λεωφόρο.

Καπνογόνα, χειροκροτήματα και συνθήματα συνέθεσαν το σκηνικό στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, με τους παίκτες και τον Μίτσελ Γκονθάλεθ εμφανώς ευχαριστημένους από την νίκη στο ντέρμπι και τις επευφημίες των οπαδών τους.

Ο Κούλης Δουρέκας μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία μέσα από το πούλμαν της ομάδας και τα υψωμένα χέρια των φίλων του Ολυμπιακού στην άφιξη της αποστολής στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ