ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Αμαλφιτανό

Τέλος ο Αμαλφιτανό
INTIME SPORTS

Οι απαιτήσεις της Μαρσέιγ αυξήθηκαν τελευταία στιγμή και ο Ολυμπιακός αποσύρει πλέον το ενδιαφέρον του για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό. Πάνε για 10άρι από πάνω ράφι οι "ερυθρόλευκοι".

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Άδοξο τέλος είχε η υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Αμαλφιτανό για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν να αποσυρθούν από το παιχνίδι της διεκδίκησης.

Ο Γάλλος άσος ενδιέφερε τους "ερυθρολεύκους" και ήταν πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα, όμως οι απαιτήσεις των Μασσαλών έφεραν "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας τα είχαν βρει με τον Μόργκαν Αμαλφιτανό και ήταν εδώ και αρκετές ημέρες, σε συζητήσεις με την ομάδα της Γαλλίας.

Το κλίμα ανάμεσα στους δύο συλλόγους ήταν πολύ καλό και στον Πειραιά ευελπιστούσαν πως με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, θα ολοκληρωνόταν με επιτυχία η μεταγραφή.

Παρόλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" ήταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ και ξαφνικά την Τρίτη (9/7), άκουσαν τις απαιτήσεις τους αντί να πέφτουν να ανεβαίνουν.

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μην μπουν στο παιχνίδι των Γάλλων και απέσυραν μια και καλή το ενδιαφέρον τους για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό.

Αυτό σημαίνει πως οι Νταμπλούχοι Ελλάδας κοιτούν και εξετάζουν πλέον τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν στα υπόψιν τους και είναι δεδομένο πως θα ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση.

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να μην πάρουν άλλον ποδοσφαιριστή και μάλιστα κινούνται για την απόκτηση ενός 10αριού από το πάνω ράφι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ