ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απορίες Ολυμπιακού για την απαλλαγή Μελισσανίδη

Απορίες Ολυμπιακού για την απαλλαγή Μελισσανίδη
INTIME SPORTS

Απορίες προκαλεί εντός Ολυμπιακού, ο τρόπος με τον οποίο ο αθλητικός εισαγγελέας, κ. Σιμιτζόγλου, απάλλαξε τον Δημήτρη Μελισσανίδη από την υπόθεση ξυλοδαρμού του πρώην (πλέον) διαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαλλάχθηκε στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου και από τον Ολυμπιακό εκφράζουν απορίες για τους χειρισμούς του αθλητικού εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου.

Οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν πως ο Γιάννης Τσαχειλίδης, μέλος της ΚΕΔ, δεν κλήθηκε να καταθέσει παρά το γεγονός πως είχε δεχθεί και ο ίδιος αντίστοιχες απειλές αλλά και επίθεση, επομένως μια ενδεχόμενη μαρτυρία του, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, να έριχνε φως στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο (αρχιδιαιτητής πλέον) Ζωγράφος είχε προχωρήσει σε καταγγελία για το απειλητικό τηλέφωνο, υποστηρίζοντας πως το πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε του είχε συστηθεί ως Δημήτρης Μελισσανίδης, με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου να επιβεβαιώνει το εν λόγω τηλεφώνημα.

Έτσι στον Ολυμπιακό εκφράζουν την απορία πως, μετά από όλα αυτά ο αθλητικός εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις μονάχα εις βάρος αγνώστων και εξέδωσε εν μέρει απορριπτική διάταξη για τις καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θεωρούν πως η αντιμετώπιση των "ερυθρολεύκων" από την δικαιοσύνη δεν εμπεριέχει ανάλογη... ευαισθησία σε σχέση με άλλες υποθέσεις, όπως αυτή που εμπλεκόταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η απολογία του οποίου έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν επέφερε... εθνικό ξεσηκωμό, όπως συμβαίνει αντίστοιχα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ούτε έγιναν φέιγ βολάν οι καταθέσεις στην υπόθεση Ζωγράφου.

Η υπόθεση ξυλοδαρμού του Ζωγράφου θα εξεταστεί εκ νέου από τακτικό ανακριτή, ωστόσο το γεγονός πως δεν είναι μέσα το όνομα του κ. Μελισσανίδη, αναμένεται να κάνει χρονοβόρα την διαδικασία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ