ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απόλλων Λεμεσού για Μαρτίνες

ÖÉËÉÊÏ / ÍÅÏÉ / Ê-20 / ÏÓÖÐ - ÌÐÍÅÉ ÓÁ×ÍÉÍ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μαρτίνες EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Λεμεσού εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Νίκο Μαρτίνες, την ώρα που ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού περιμένει σύμφωνα με πληροφορίες κάτι καλό κι από την Πορτογαλία.

Από τη στιγμή που η Philadelphia Union άλλαξε τελευταία στιγμή τους όρους, ο Νίκο Μαρτίνες επέστρεψε στην Ελλάδα για να κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ήταν στην αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού. Εξάλλου, αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην Κύπρο (πάλι με τη μορφή δανεισμού με τους Πειραιώτες) με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Και τα πήγε εξαιρετικά. Όπως εξαιρετικά τα πήγε και με τη φανέλα της Western Sydney Wanderers στην Αυστραλία.

Εξάλλου, η προοπτική της κυπριακής ομάδας η οποία αγωνίζεται στους ομίλους του Europa League (με Λιόν, Έβερτον κι Αταλάντα) ενδιαφέρουσα είναι.

Βέβαια, ο Μαρτίνες περιμένει κάτι καλό κι από την Ιβηρική και συγκεκριμένα την Primeira Liga της Πορτογαλίας. Οι εναπομείνασες ημέρες της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου θα κρίνουν το σταθμό του Αργεντινού για την τρέχουσα σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ