ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αποκαλυπτήρια" ντε λα Μπέγια

"Αποκαλυπτήρια" ντε λα Μπέγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη (8/7, 21.30) και παράλληλα “πρώτη” για τον 31χρονο Καταλανό αμυντικό

Τρεις μέρες βρίσκεται ο Ολυμπιακό στο Γκενκ του Βελγίου για το β' στάδιο προετοιμασίας του και απόψε (8/7, 21.30) δίνει το πρώτο του δυνατό τεστ ενόψει του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Πρώτη αντίπαλος η Γάνδη, μία ομάδα που κάθε χρόνο συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πέρσι κατετάγη τρίτη στο βελγικό πρωτάθλημα.

Ο Βίκτορ θα έχει πιθανότατα την ευκαιρία να δοκιμάσει το 4-3-3 που δούλεψε τις πρώτες δύο μέρες στο Γκενκ. Ένα σχήμα με τρεις αμυντικογενείς χαφ στον άξονα (Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Μπουχαλάκη), ενώ μένει να φανεί αν ο Φορτούνης θα περάσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όπως τον δοκίμαζε από την πρώτη κιόλας προπόνηση.

Σίγουρα τα περισσότερα βλέμματα θα τραβήξει ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια. Ο 31χρονος Καταλανός αμυντικός δείχνει μια χαρά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δεν είναι σούπερ, αλλά είναι σε θέση να παίξει στο φιλικό παρά το γεγονός ότι έχει κάνει όλες κι όλες δύο μέρες προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Οι Μαζουακού και Φιγκέιρας δεν θα αγωνιστούν. Μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης (7/7) δεν είχαν βγάλει όλο το πρόγραμμα. Ο δε Μαζουακού δείχνει να είναι πιο πίσω σε σχέση με τον Πορτογάλο μπακ. Οπότε, το πιθανότερο είναι και τους δύο να τους δούμε κατευθείαν στο φιλικό της Τετάρτης (13/7) με την Βέστερλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ