ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Ζίκο στο Αγρίνιο

Από τον Ζίκο στο Αγρίνιο
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τις εκτός έδρας εξαιρετικές επιδόσεις του Ολυμπιακού που "κόλλησαν" στο Αγρίνιο, το "μηδέν" που συνεχίζει να κρατά στην άμυνα αλλά και την τελευταία φορά που εμφανίστηκε 0-0 σε αγώνα του στην επαρχία.

Η πρώτη απώλεια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα φέρει το όνομα "Παναιτωλικός" και τόπο συμβάντος το Αγρίνιο. Μια "λευκή" ισοπαλία η οποία συνδυάστηκε με το τέλος εντυπωσιακών σερί που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" μακρυά από το σπίτι τους.

Και ταυτόχρονα μας γυρίζει σε εποχές... Ζίκο για να την ξαναβρούμε σε παιχνίδι τους στην επαρχία.

• Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έφερε 0-0 μακρυά από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ήταν στις 17/1/2010. Συγκεκριμένα στην Καβάλα απέναντι στην τοπική ομάδα στο κύκνειο άσμα του Ζίκο στην ομάδα. Στα επόμενα 29 παιχνίδια στην επαρχία σημειώθηκε έστω ένα γκολ. Σημειώνουμε ότι το 0-0 με την Δόξα Δράμας τον Γενάρη του 2012 σημειώθηκε στο Καυτανζόγλειο.

• Ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε σε εκτός έδρας ματς μετά από 23 αγώνες. Τελευταία φορά που δεν τα κατάφερε ήταν στις 22/1/2012 στην ήττα με 1-0 στην Ξάνθη. Από τότε μάλιστα κρατά το αήττητο μακρυά από το Καραϊσκάκης έχοντας 20 νίκες και 4 ισοπαλίες.

• Οι ερυθρόλευκοι έχασαν το εντυπωσιακό σερί τους εκτός έδρας με επαρχιακές ομάδες. Μετρούσαν 14 νίκες σε 14 αγώνες μετά από την ήττα στην Ξάνθη το 2012. Αλλά ο Παναιτωλικός δεν τους επέτρεψε να το διευρύνουν.

• Χάθηκε και το σερί των 10 νικών εκτός έδρας γενικά. Αλλά και η προσπάθεια να "σπάσει" το σερί του των 14 εκτός έδρας νικών (τέλη σεζόν 1998/99 και αρχές 1999/00). Τελευταία απώλεια το 2-2 πέρσι στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

• Στα θετικά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός για 10ο σερί ματς δεν δέχθηκε γκολ μακρυά από το Καραϊσκάκης. Τελευταία παραβίαση από τον Αραβίδη στη Νέα Σμύρνη στη νίκη με 2-1 κόντρα στον Πανιώνιο. Συνολικά οι πρωταθλητές δεν έχουν μαζέψει την μπάλα στα δίχτυα τους για 975 λεπτά εκτός έδρας.

• Αν ψάξουμε το τελευταίο 0-0 των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, γυρίζουμε τον περασμένο Μάρτιο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης. Κατά διαβολική σύμπτωση, διαιτητής ήταν και πάλι ο Σιδηρόπουλος όπως χθες στο Αγρίνιο. Ακολούθησαν 7 αγώνες με σκορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ