ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Κακουτά στον Κουαρέσμα

Από τον Κακουτά στον Κουαρέσμα

Ο Γκαέλ Κακουτά απομακρύνεται αφού δεν θέλει Ελλάδα και στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται η μεταγραφική βόμβα που ακούει στ' όνομα, Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Οι μέρες περνούν, η λήξη της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και στον Ολυμπιακό εξετάζουν προσεκτικά κάθε περίπτωση για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κέβιν Μιραλάς.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά και αρκετά σημαντικά στην ποδοσφαιρική αγορά, όμως δεν είναι εύκολο πράγμα να πείσεις έναν παίκτη να έρθει στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.

Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του Γκαέλ Κακουτά. Οι διοικούντες του Ολυμπιακού τα έχουν βρει με τους ανθρώπους της Τσέλσι, όμως ο Γάλλος άσος διεμήνυσε στους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" πως είναι τιμή του, αλλά δεν θα πάρει...

Ο 21χρόνος δεν θέλει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και προτεραιότητα του είναι η Γαλλία και η Αγγλία, έχοντας μάλιστα κάποιες προτάσεις (Μαρσέιγ, Λιόν κτλ). Η περίπτωση του Κακουτά λοιπόν ναυαγεί και πλέον οι "ερυθρόλευκοι" στρέφονται αλλού.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί για τους Πειραιώτες και μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι δίχως αμφιβολία ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος άσος μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην είχε την αναμενόμενη εξέλιξη, όμως παραμένει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακού θα ήταν βόμβα μεγατόνων.

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αφού υπάρχουν προτάσεις για τον διεθνή άσο από άλλες ομάδες, ενώ ο ίδιος ζητάει αρκετά χρήματα. Συγκεκριμένα, ο Κουαρέσμα παίρνει πάνω από 3.500.000 ευρώ τον χρόνο από την Μπεσίκτας και όπως αντιλαμβάνεστε, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει την μεγάλη υπέρβαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άσος του τούρκικου συλλόγου έχει δεχτεί προτάσεις από Κατάρ και Ρωσία, όμως δεν βλέπει με καλό μάτι αυτές τις περιπτώσεις, ενώ από την Μπεσίκτας θέλουν να... ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ