ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τις 5 το πρωί!

Από τις 5 το πρωί!

Το sold out στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι θέμα ολίγων ωρών καθώς ο κόσμος των ερυθρολεύκων προσήλθε μαζικά στο Καραϊσκάκη αναγκάζοντας τους υπευθύνους να ξεκινήσουν την διάθεση τους πριν την προγραμματισμένη ώρα!

Τι και αν η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό άρχιζε στις 10 το πρωί; Η δίψα του κόσμου για να βρεθεί στις 19/2 στο Καραϊσκάκη, οδήγησε πολλούς να βρίσκονται έξω από τα εκδοτήρια από τις 5 το πρωί!

Άτομα όλων των ηλικιών έχουν σχηματίσει 2 τεράστιες ουρές έξω από τις θύρες 17 και 25, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το συμβάν που έλαβε χώρα με μία μητέρα, η οποία ήταν από τις πρώτες που κατάφερε να προμηθευτεί ένα εισιτήριο στις 9:30 που άνοιξαν τα εκδοτήρια (σ.σ. οι υπεύθυνοι άρχισαν τη διάθεση μισή ώρα νωρίτερα λόγω της μεγάλης προσέλευσης).

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους απορημένοι από την δίψα της για να πάρει ένα εισιτήριο και την ρώτησαν αν είναι φανατική οπαδός για να πάρουν την απάντηση της: " To παιδί μου είναι άρρωστο με τον Ολυμπιακό, τι να κάνω, έπρεπε να έρθω για να πάρω για εκείνο εισιτήριο"!

Όσο περνάει η ώρα οι ουρές αντί να μειώνονται αυξάνονται και τα 4.500 εισιτήρια που βγήκαν στα εκδοτήρια αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα. Όλα μέχρι στιγμής κυλούν ομαλά με κάποιους από τους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν πάρει καρέκλες από τα γύρω καταστήματα, έτσι ώστε, να καταπολεμήσουν την κόπωση από την ορθοστασία.

Τα τραπέζια από τις καφετέριες έχουν κι αυτά μεταφερθεί ώστε να τοποθετούνται πάνω οι καφέδες, ενώ οι εφημερίδες αλλάζουν συνεχώς χέρια με την ποδοσφαιρική συζήτηση να... φουντώνει. " Να επιστρέψει ο Μιραλάς στην κορυφή;", " Ποιος θα παίξει δεξί χαφ;" και όλα τα θέματα που αφορούν την ενδεκάδα συζητιούνται με τους "προπονητές της εξέδρας" να βρίσκονται έξω από το Καραϊσκάκη αυτή τη φορά.

Το Sport24.gr βρέθηκε εκεί. Δείτε αποκλειστικά videos...

...και αποκλειστικές φώτο!

Από τις 5 το πρωί!
Από τις 5 το πρωί!
Από τις 5 το πρωί!
Από τις 5 το πρωί!

Δείτε και αποκλειστικά videos από το RedPlanet.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ