ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Απέρριψε μεγαλύτερες προτάσεις για Ελαμπντελαουί"

"Απέρριψε μεγαλύτερες προτάσεις για Ελαμπντελαουί"
INTIME SPORTS

Νορβηγικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε μεγαλύτερες προτάσεις για τον Ελαμπντελαουί, συγκριτικά με τα 5,5 εκατ. ευρώ που έριξε στο τραπέζι η Μπενφίκα, ενώ βάζει Σάλκε και Γουέστ Χαμ στο κόλπο.

Ο Ολυμπιακός είπε "όχι" σε πρόταση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ της Μπενφίκα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και σύμφωνα με τον Τύπο της Νορβηγίας οι Πειραιώτες έχουν απορρίψει μεγαλύτερες προτάσεις για τον 23χρονο διεθνή αμυντικό.

Η ιστοσελίδα " nettavisen" υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί να παραχωρήσει τον Ελαμπντελαουί τον περασμένο Γενάρη, κάτι που ωστόσο είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Το νέο στην υπόθεση είναι ότι σύμφωνα με τους Νορβηγούς, οι προτάσεις που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" ξεπερνούσαν τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι Γουέστ Χαμ και Σάλκε είναι δύο ομάδες που παρακολουθούν εδώ και αρκετό διάστημα τον Ελαμπντελαουί, προβλέποντας ότι αμφότερες μπορεί να μπουν σφήνα στην προσπάθεια της Μπενφίκα να αποκτήσει τα δικαιώματα του Νορβηγού διεθνή μπακ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ