ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαγόρευση δηλώσεων στον Ολυμπιακό!

Απαγόρευση δηλώσεων στον Ολυμπιακό!
INTIME SPORTS

Το αποτέλεσμα με την Δόξα Δράμας έκανε έξαλλους όλους στον Πειραιά και η διοίκηση αποφάσισε να απαγορεύσει τις δηλώσεις στους παίκτες.

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε απαγόρευση δηλώσεων στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Είναι από τις λίγες ή ίσως και η πρώτη φορά (επί Μαρινάκη) που υπάρχει αυτή η εντολή προς τους παίκτες, όμως ούτε η γκέλα με την Δόξα Δράμας είναι κάτι συνηθισμένο.

Οι Πειραιώτες θέλουν όπως κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν (με το "Χ" του ΠΑΟ στο Αγρίνιο) να καλύψουν την διαφορά και τελικά μετά από λίγες μέρες έκαναν ένα τρομερό στραβοπάτημα.

Μην ξεχνάμε πως η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα που βρέθηκε την τελευταία στιγμή στην Superleague , έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και στο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να συμπληρώσει καλά καλά την αποστολή της! Κι όμως "έκλεψε" τον βαθμό από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, η ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο έφερε πολλά νεύρα στον Πειραιά και εκτός από την... βόλτα του Μαρινάκη στου Ρέντη την Δευτέρα και το πρόστιμο που θα "πέσει" στους παίκτες, απαγορεύτηκαν και οι δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ