ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαγορεύονται οι μπύρες

Απαγορεύονται οι μπύρες

Κοκκινίζει σιγά -σιγά το Μάντσεστερ, με τόπο συγκέντρωσης το Piccadilly Center, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι περισσότεροι από 5000, ενώ οι καταστηματάρχες έχουν πάρει εντολή από την αστυνομία να μη πωλούν μπύρες σε άτομα με κασκόλ.

Στο κέντρο του Μάντσεστερ λοιπόν συγκεντρώνονται οι φίλοι του Ολυμπιακού, που εκτός από τους 3700, με επίσημα εισιτήρια, υπάρχουν περισσότεροι από 1000 που αγόρασαν τα "μαγικά χαρτάκια" από το μερίδιο της Μάντσεστερ. Στα πρακτορεία, αλλά και έξω από τα ξενοδοχεία λοιπόν, δίνονται εισιτήρια που προοριζόταν για τους οπαδούς της Μάντσεστερ.

Αυτά έμειναν, λόγω της απροθυμίας των Άγγλων να παρακολουθήσουν την ομάδα τους, αλλά αυτοί που τα αγοράζουν έχουν το περιοριστικό, να μη φορούν διακριτικά και κασκόλ του Ολυμπιακού, γιατί θα βρίσκονται ανάμεσα στους φίλους της Γιουνάιτεντ.

Όσοι πάντως οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο σούπερ μάρκετ να αγοράσουν μπύρες, δεν τα κατάφεραν, καθώς υπάρχει εντολή της αστυνομίας, να μη πωλούν αλκοόλ, σε όσους φέρουν οπαδικά διακριτικά. Οι παμπ και οι καφετέριες δεν έχουν πρόβλημα, αλλά τα δίνουν σε ποτήρια και απαγορεύουν τη μεταφορά τους εκτός των μαγαζιών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ