ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντίστροφη μέτρηση για Αμπντούν!

Αντίστροφη μέτρηση για Αμπντούν!

Θέμα χρόνου είναι η παραχώρηση του Τζαμέλ Αμπντούν σε άλλη ομάδα. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του Sport24.gr στην Αυστρία, Παναγιώτης Γκαραγκάνης.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μοναχικός, χωρίς πολλά-πολλά με κανέναν, με ένα κινητό στο χέρι. Ο Τζαμέλ Αμπντούν ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έπειτα από δύο επιτυχημένα χρόνια με την ερυθρόλευκη. Το ενδιαφέρον από την Αγγλία και το Κατάρ είναι προχωρημένο και όλα δείχνουν πως σύντομα ο Αλγερινός εξτρέμ θα παραχωρηθεί με μεταγραφή.

Στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (14/7), ήταν νευρικός. Έπειτα από ένα μαρκάρισμα του Μανωλά, όπως διαβάσατε νωρίτερα στον Sport24.gr, αντέδρασε προς τον συμπαίκτη του, ο οποίος του τράβηξε τη φανέλα. Στην προπόνηση, τα έδωσε όλα. Μόλις τελείωσε το πρόγραμμα, όμως, κι ενώ οι συμπαίκτες του έκαναν χαλάρωμα εντός αγωνιστικού χώρου, ο Αμπντούν ήταν καθισμένος στον πάγκο και κοιτούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Λίγο μετά, αυτό χτύπησε. Άρχισε να μιλάει. Αυτό το σκηνικό δεν διαδραματίστηκε μόνο απόψε. Αλλά και τις προηγούμενες ημέρες. Όσοι διαβάζετε τις ανταποκρίσεις του Sport24.gr από το Ζέεφελντ της Αυστρίας αυτές τις ημέρες, έχετε ενημερωθεί για την υπόθεση του Αλγερινού εξτρέμ. Όταν ξεκαθαρίσει, θα πούμε περισσότερα.

Η ουσία είναι πως όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει το κεφάλαιο Ολυμπιακός για τον Τζαμέλ Αμπντούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ