ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζει στροφές ο Γέστε

Ανεβάζει στροφές ο Γέστε
INTIME SPORTS

Ο Φραν Γέστε πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση και ετοιμάζεται για το φιλικό με τον ΟΦΗ (9/9) αλλά και το ματς με την Μαρσέιγ (13/9).

Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Τρίτης καθώς ο Φραν Γέστε ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θέτει υποψηφιότητα για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαρσέιγ.

Αντίθετα ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Αριέλ Ιμπαγάσα παρέμειναν σε πρόγραμμα αποκατάστασης με τον τελευταίο να είναι σίγουρα εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Γαλλική ομάδα.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

Όσον αφορά τον Γέστε, ο Ισπανός χαφ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό της Παρασκευής (9/9) κόντρα στον ΟΦΗ και αυτομάτως θέτει υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα του αγώνα της Τρίτης (13/9) με αντίπαλο την Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με φυσικοθεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος "τρέχει" να προλάβει την αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη (7/9) με την προπόνηση που θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη στις 19:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ