ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβαίνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ανεβαίνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανεβάζει στροφές, βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ετοιμάζεται σιγά σιγά για την μεγάλη επιστροφή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της πρωινής προπόνηση της Τετάρτης (11/9), αλλά δεν έχει έπαιξε μόνο στο δίτερμα, στο φινάλε του προγράμματος εκγύμνασης.

Ο Έλληνας στόπερ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει και πάλι τον Πρωταθλητή της χώρας μας, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την Ξάνθη, το Σάββατο. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έπαιξε μόνο στο δίτερμα, στο τέλος. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια δούλεψαν με την μπάλα. Έκαναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, ενώ αμέσως μετά έκαναν και τελειώματα φάσεων. Στο τέλος έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου. Η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού μας είναι προγραμματισμένη για τις 19:00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ