ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναχωρεί την Τρίτη για Ολλανδία

Αναχωρεί την Τρίτη για Ολλανδία
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (31/7) για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του μπαίνει από την Τρίτη (31/7) ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αποστολή των "ερυθρόλευκων" θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου για τις επόμενες πέντε ημέρες θα συνεχίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ το "χτίσιμό" της ομάδας.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα μας θα παραμείνει στην Ολλανδία από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, οπότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κατά την παραμονή της εκεί θα κάνει μία σειρά προπονήσεων, ενώ έχει προγραμματιστεί να δώσει και μία φιλική αναμέτρηση, με αντίπαλο τη Βίλεμ, στο γήπεδο "Κόνινγκ Βίλεμ ΙΙ Στάντιον", το Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 19.00 (18.00 τοπική).

Μετά τη απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (30/7), η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19.00, θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στο Έρμελο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ