ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έδεσε" Αβραάμ Παπαδόπουλο μέχρι το 2015

"Έδεσε" Αβραάμ Παπαδόπουλο μέχρι το 2015
INTIME SPORTS

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2015 θα παραμείνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. "Μένω για όσο μου πεις, για όσα χρόνια θες", η ατάκα του στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά το Πάσχα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση. "Κολλάει" του Μαθία.

Λίγες μέρες μόνο έπειτα από την θετική έκβαση στην υπόθεση της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε, η διοίκηση του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ανέλαβε δράση, όσον αφορά στην ανανέωση - επέκταση - συμβολαίων ποδοσφαιριστών που θέλει να δέσει στο Λιμάνι.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής του Ολυμπιακού, αλλά και ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο, το οποίο έπρεπε να διασφαλιστεί.

Πρόθεση και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για αρκετά χρόνια ακόμα και όπως προκύπτει, ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων θα φοράει την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Η αποφασιστικότητα και αστραπιαίες κινήσεις της διοίκηση έπεισαν τον διεθνή άσο με αποτέλεσμα την επίτευξη της συμφωνίας και την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2015 (σ.σ. το υπάρχον εξέπνεε το 2012).

Άλλωστε, ήταν και επιθυμία του Αβραάμ Παπαδόπουλου να πορευτεί για τα επόμενα χρόνια με τους Πειραιώτες. " Μένω για όσο μου πεις, για όσα χρόνια θες", ήταν η πραγματικά απίστευτη ατάκα του στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος. Όσον αφορά το πότε θα συμβεί αυτό; Μετά τις διακοπές του Πάσχα...

Άλλωστε δεν υπάρχουν εκκρεμότητες (σ.σ. ούτε στη χρονική διάρκεια, ούτε στις απολαβές), καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ενώ έχουν ήδη πέσει και οι υπογραφές.

Καθυστερεί του Μαθία

Παράταση λίγων ημερών εάν όχι ωρών παίρνει το θέμα της ανάληψης του πόστου του τεχνικού διευθυντή από τον Μαθία. Αν και το ρεπορτάζ τα τελευταία 24ωρα έδειχνε ότι απέμεναν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, κάποιες απαιτήσεις του Ισπανού έβαλαν προσωρινά φρένο.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν ωστόσο μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου θα πραγματοποιηθεί και η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Νεότερα λοιπόν, από Δευτέρα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ