ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Βαλντές ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Βαλντές ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (30/1) ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νέλσον Βαλντές. Δανεικός έως την λήξη της σεζόν και με οψιόν αγοράς ο Παραγουανός διεθνής επιθετικός.

Ο Νέλσον Χαέντο Βαλντές είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Παραγουανός αφίχθη μέσω Ζυρίχης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (30/1) και το βράδυ της ίδιας ημέρας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Οι ιατρικές εξετάσεις του 31χρονου επιθετικού ήταν καθαρές και έτσι ήρθε η επισημοποίηση της μετακίνησης του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Βαλντές αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί οψιόν αγοράς του. Θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 18.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Παραγουανού φορ στο Olympiacos TV

Εφόσον οι δύο πλευρές μείνουν ευχαριστημένες από την συνεργασία τους, τότε ο Παραγουανός διεθνής άσος μπορεί να κερδίσει μια θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και μετά την λήξη του δανεισμού του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νέλσον Χαέντο Βαλντέζ. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε το Νο. 18".

Θέμα ωρών η μεταγραφή Μήτρογλου στην Φούλαμ

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Κώστας Μήτρογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ. Από την Τετάρτη (29/1) βρίσκονται στο Λονδίνο ο Γιάννης Βρέντζος, ο μάνατζερ του παίκτη και φυσικά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό τους στάδιο και από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση από πλευράς Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα του Βαλντές μέσω Twitter και η φωτογραφία στο instagram:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ